Det går bättre än jag nånsin väntat mej!!

-det går neråt!!!
Enligt min våg är det nu snart minus 6 kg!  (-1,3 sedan förra vägningen, totalt -5,8!!) Vilket innbär 5 , snart 6, hundralappar i min blommiga ask som får användas vid målgång. Jag belönar mig med en hundralapp för varje tappat kilo, förutom små delmålsbelöningar i form av lyx som fotvård och ansiktsbehandlingar.... som jag aaaldrig annars unnar mej :) Om 4 kg så ska jag på fotvård hade jag tänkt mej :) Närmare målet finns t.ex. belöningar med klipp& färg hos frissa (har aldrig färgat hos frissan förut), manikyr med lack och kanske gelenaglar (har aldrig provat något av det). Har väl aldrig prioriterat mig själv över huvud taget sedan jag blev mamma.... kanske det är dags för lite av det det nu???


Midsommarhelgen har gått toppen! Har motionerat 3 av 3 dagar, jobbat en del, ätit bra, motstått frestelser, ätit gott men lagom och unnat mej välplanerade måttliga godsaker med gott samvete :). Känner mig just idag lite euforisk :)

Peppkramar från
M!!

Det går bra!!

Trots min frånvaro från bloggen som kanske fått någon att tro på ännu ett bakslag, så måste jag få säga att det går riktigt bra! Jag har inte vägt mej sedan sist, men jag vet att jag har skött maten och inte fuskat, gjort medvetna val och inte ätit av tårtan som bjöds på jobbet idag utan att känna mig jättesugen, ätit underbara söta jordgubbar till efterrätt med familjen, men utan gräddglassen som de andra åt till, ätit lite väl valda godisar på lördagskvällarna och njutit med gott samvete för att jag planerat in det.
Motionerat i underkant, men lite iallafall. Hellre nästan rätt än helt fel ;)

Känns bra, äntligen i gång!!

/M


Igår

var det invägning och mätning. -4 kg lite drygt blev det på 4 veckor, vilket jag tycker är mer än godkänt särskilt med tanke på min nästan obefintliga motion!! Känns peppande! Känns låååångt till mål, och så enormt onödigt att jag gick upp så mycket i våras, men nu är det bara att bita i det sura äpplet!!
Mon prenetcoach är så bra! Positiv och stöttande, ger verkligen positiv feedback, och tyckte att jag gjort ett riktigt bra jobb :) Känns bra att jobba vidare nu!!

Peppkram!
/M



Stilla.

Jag tycker att jag gör det mesta rätt, förutom att träningen inte kommit igång som den borde, men står stilla i vikt sedan förra inlägget. Ikväll är det både dags för Prenetmöte och träning.  Håll tummarna!!
/M

Jag blir helt förundrad

över att det ändå är några som hittar hit trots att jag är helt usel på uppdateringar. Har nu för femtioelfte gången kommit upp på banan efter en rejäl dip i formen, med en viktupgång som följd, en toppnotering (tresiffrig... ) som känns riktigt hemsk. Har varit hemskt stressad och inte mått bra, varit kroniskt förkyld och haft ständiga ursäkter... Tog mig i kragen och bokade tid hos min prenetcoach. Skämdes något alldeles hemskt att jag låtit det gå så långt, men det gick ändå ok att gå dit.  Detta var i mitten av maj. Efter detta kom ett bakslag av väldigt privat karaktär, men har nu tagit mig igenom detta och det ljusnar på flera plan kan man säga :) Har tjuvvägt mig, och har iallafall gått ner drygt tre kg sedan invägningen hos prenet :) Ska dit på måndag för vägning och "mätning" och individuellt samtal.
Ovan nämnda bakslag hindrade min motion, men nu har jag kommit igång. Var på gymet i förrgår, och idag startade dagen med en morgonpromenad i rask takt! Härligt!! Lagom varmt före kl 06, och soligt och underbart vackert!

Peppkramar till er som hittat hit!!
/M



**Why choose failure when success is an option**

RSS 2.0