Idag är en ny dag.

Den här dagen ska bli bättre. MÅSTE bli bättre! Loggar in på viktklubb, äter bra frukost... och hoppas att jag ska klara mig inom det acceptabla idag. Dock är min inre stressnivå oförändrad, och då ökar risken för stressätning drastiskt... Håll tummarna att jag klarar att hålla balansen idag!
/M

Opeppad

Ingen ork och ingen motivation nu. Allt känns motigt. Tänker och känner hela tiden att jag måste komma igång, mår inte bra av att se ut och känna mig som jag gör; en stor klump... Men vad ska jag göra för att komma igen, för att komma igång igen, för att få ork och motivation???
Magen krånglar, huvudvärk allldeles för ofta. Ofta återkommande förkylningar. Så många hinder på min väg. Önskar att någon kunde hjälpa mig att komma över dem. Men det finns ingen. Vännerna lyser med sin frånvaro.

Mår inte bra.

Ingen energi, blir lätt både ledsen och irriterad. Men det visar jag inte på jobbet =än mer spänd, utmattad när jag kommer hem. Det kostar på att hålla uppe fasaden. alltid ska man vara så himla duktig och glad.
Var till läkare ang mina magproblem. Berättade lite om hur jag mår. Dennes lösing: Gå ner i tid. (Doktorn förstod mig inte alls).  Men det kostar ju. Inte läge just nu.  Mer tid hemma med barnen gör mig inte mer avspänd. Tvärtom, (nästan). Trots är bara förnamnet, och 90 ggr mer mot mig än mot sambon. Känner mig som en urusel mamma. Vill vara glad och psitiv och påhittig med oändligt tålamod. Hur gör alla andra???????????????????????????????????????????

Kaos i mig just nu.

Just idag skulle jag vilja ha ett annat liv. Har ingen ork, inget tålamod, inget självförtroende, och kännner mig så ENSAM.

RSS 2.0