Kämpar på...

Det går ganska bra nu igen. Efter diverse sjukdomar har jag kommit på spåret igen nu, och tränar duktigt, och äter helt OK. Ska försöka hinna iväg och träna ikväll, för det känns så BRA när det är gjort! Älskar känslan efteråt!  Kör oftast ett pass för mage/rygg/axlar pga ryggproblem, och sedan crosstrainer eller gåband, ganska intensivt. Med rätt musik i öronen blir det både lättare och roligare att träna! Min Ipod följer alltid med :) Och min härligt rooosa vattenflaska också givetvis :)


Väljer medvetet att inte träna ben just nu, för dels så har jag begränsat med tid till träning, och så får ju benen sig en del när jag kör på crosstrainer och gåband. Och att döma av senaste mätningen så funkar ju mitt upplägg ypperligt :)

/M


**Hellre nästan rätt än helt fel**

Prenet-träff avklarad.

På vågen visade det mer än det gjorde hemma för en vecka sedan. Betydligt mer. Ca 1,3 kg mindre än förrra prenet-vägningen. MEN otroligt nog hade fettet minskat med 2½ kg!! och muskelmassan hade ökat! Så otroligt roligt att få se vari minskningen har bestått, att få se att det man vill bli av med minskar mer än vad vågen visar :) Muskelmassan får mer än gärna öka, för det är ju den som hjälper till med förbränningen :)

Så glad och peppad nu!!!

Kram från M


*Hellre nästan rätt än helt fel*


Känner mig deppig idag.

Ont i magen, förtvivalat trött och matt. Endast måndagen blev träningsdag, och var inte heller då så pigg, så passet blev "sådär". Hur ska det då gå med minskningen?! Jag BEHÖVER min träning för att gå ner i vikt! Vill till gymet, men orkar inte mer än att sitta och ligga idag.

Håll tummarna att jag blir pigg så att jag kan motionera duktigt i helgen!

Kollade på inspelat Jillian-program nyss, det som sänds på torsdagskvälllarna efter Biggerst loser. Hon sa så kloka ord, liksom verkligen words to live by tycker jag, som jag tänker ta till mej; Why choose failure when success is an option?

/M

RSS 2.0