Känns fortfarande bra!!

Motivationen håller i sig!

Har mitt mål satt långt fram i tiden, försöker att inte stressa.
Jag har satt upp belöningar åt mig för ungefär vart 5:e kilo, till exempel en länge önskad parfym, ansiktsbehandling, fotvård... Lääängtar!

Dessutom lägger jag undan 100 kr för varje kilo jag går ner i en liten ask. Dessa pengar får jag spendera när jag passerat mållinjen! Ca 3000 ska det ligga i asken då! Pengar som bara ska vara till mej!

Kram!
/M


***Hellre nästan rätt än helt fel***

Äntligen på G!!

Jag gjorde en ordentlig nystart för ca 2 veckor sedan, och har sedan dess gått ner totalt ca 5 kg! Känns toppen, har liksom kommit över den mentala "tröskeln" på något vis, om ni förstår hur jag menar!?

Kör på en egen variant; en kombination av viktklubb och modifast, och med devisen att "Nästan rätt är bättre än helt fel".  Äter mestadels mat, för jag äter alltid tillsammans med barnen, men byter ofta ut den måltid jag äter på jobbet mot en modifastshake.

Jag har inte kunnat motionera och träna som jag velat pga ryggen och en evighetslång förkylning, men ska sätta igång så fort jag mår bättre! Längtar!

Jag har lång väg till målet, ca 30 kg från start till mål... Har nu ca 25 kvar av dessa. Ska försöka hålla fast ork och motivation nu! Vill att detta ska bli sista gången! Har sedan en dröm om att kunna göra en bukplastik, för magen ser hemsk ut redan nu "med fyllning" efter graviditeterna, och kommer inte att se bättre ut om -25, det är jag övertygad om...

Känner mig peppad, och hoppas kunna blogga om fortsatta framgångar (nedgångar) och peppa er som hittar hit!!!

Kram!
/M

RSS 2.0