Hudvård...

Då byter vi raskt ämne, för det är viktigt att ta hand om utsidan också på vägen ner, pyssla om sej ordentligt :)
Hudvård och smink älskar jag, som jag berättat om förr.
Har just nu Lumenes serie `Time Freréze för ansiktet, men är inte nöjd med den alls. Grubblar på att beställa Philosophys Hope in a jar, är så nyfiken på den, men funderar på om jag skulle ge Cliniderm en chans först. Ser bra ut, men undrar om den känns lika bra??? Någon som testat???


Fortsätter framgångarna :)

...eller nedgångarna kanske man ska säga ;) Har nu tjuvvägt mej igen, (det är inte förrrän om 1½ vecka jag ska väga mej på riktigt hos min Prenet-coach) och det ser helt ok ut ! Har gått ner nästan 6 kg ser det ut som! Snart får jag lägga i 100 kr till i min lilla låda! 500 ligger där redan!

Kände mig enormt duktig igår på jobbet, när en arbetskamrat som avslutat ett vikariat bjöd på världens fika, alla gav i princip stående ovationer. Jag klarade av att inte ens ta en liten smakbit! Hade jag smakat hade jag säkert tagit en hel stor bit till slut, och det hade inte riktigt passat in i planeringen, för jag försöker köra med en "utsvävningsdag" per vecka, äter lite friare på lördagar, men inom vissa gränser ändå...
Tillåter mej liiite godis då, men bara en av varje (eller möjligen 2) av de godisar som jag verkligen tycker om! Inget slentrianätande, utan äta medvetet och njuta av de få jag verkligen VILL ha, helt utan den där känslan man kan få efter lite frosseri "varför åt jag det där", och känslan av misslyckande.

Kram från M   <3

*******

"Hellre nästan rätt än helt fel"

Bia-mätning

gjord... jag har inte gått ner så mycket som jag hoppats, men min coach tyckte absolut att jag skulle vara nöjd med de 3 kg som försvunnit under sommaren, för det är mestadels fett som försvunnit, det har varit semester och allt vad det innebär och vikten har ändå minskat totalt sett. Dessutom; och detta är det viktigaste av allt; så har jag kommit igång bra med träningen! 3-6 dagar per vecka har det blivit, och målet nu efter ledigheten är att träna minst 3 ggr/vecka!
Känner mig peppad att kämpa på nu, och kör med "Prenet GO" i två dagar nu, för att sedan fortsätta med Prenet BAS kombinerat med ett par små mellanmål och en vanlig måltid enligt en tallriksmodell. Om 3 veckor är det dags för nästa mätning!




Här ser ni en exempelbild på hur ett diagram från bia-mätningen kan se ut. Man mäter vätska och den fettfria massan, och utifrån detta räknas fettprocenten ut. Fanstastiskt kul att kunna följa minskningen på det här sättet!!


Min kvällskopp...

med the ville jag  berätta om för er! På kvällarna är jag ofta sugen, (eller vrålhungrig som jag kände mig igår kväll). Brukar ta mig en kopp the med en skvätt mjölk i, och sippa på framför tv:n. (SYTYCD igår kväll) Känns så varmt och mjukt, och suget minskar betydligt.

Jag varierar mellan några av de 8 smaker som finns, men nyheterna "Sweet apple pie" och "Creamy Blueberry" är favoriterna just nu :) Ekologisk the, och det finns både som grönt, rooibos, och örtthe med goda smaker!


RSS 2.0